Img

ERBICIDE

Erbicidele sunt produse ce contin ingrediente active si conduc la combaterea si distrugerea multor specii de buruieni. Buruienile aduc pagube insemnate fermierilor, putand diminua potentialul de productie agricola cu un procent cuprins intre 20-60% sau pot chiar compromite culturile. Erbicidele agricole, distribuite de RO CEREAL au rolul de a oferi un nivel optim de protectie a culturilor impotriva buruienilor.
 Oferta de erbicide 2014

FUNGICIDE

Fungicidele sunt substante capabile sa anihileze, sa previna, sau sa trateze infestarea culturilor cu diverse ciuperci. Ciupercile pot provoca daune serioase in agricultura, rezultand pierderi critice de randament, de calitate si de profit. Acestea sunt numarul unu in cauza de pierdere a culturilor, din intreaga lume. Fungicidele distribuite de RO CEREAL ajuta la controlul bolilor in dezvoltarea culturilor, ajuta la cresterea productivitatii si de asemenea la imbunatatirea calitatii si duratei de conservare a plantelor recoltate.
Oferta de fungicide 2014

INSECTICIDE

Insecticidele sunt substante utilizate pentru controlul insectelor daunatoare care ataca plantele cultivate la nivel radicular in sol sau pe planta. Utilizarea de insecticide se pretinde a fi unul dintre cei mai importanti factori din spatele cresterea productivitații agricole. 
Oferta de insecticide 2014