Cereale

Le asiguram fermierilor seminte de cea mai buna calitate pentru tipurile de culturi care hranesc cea mai mare parte a populatiei lumii.


Stim ca cele mai profitabile culturi incep de la cele mai bune seminte. Asa construim relatii de incredere cu clientii nostri si ne asiguram de rezistenta lantului de distributie din care noi suntem o veriga puternica. Credem in importanta unei alimentatii sanatoase si echilibrate, dar mai presus decat orice, in mancarea din surse curate.


RoCereal acopera o cerere in crestere

Calitatea produselor care ajung in farfurie este analizata tot mai atent de mai multe persoane, de institutii nationale si internationale. Valoarea nutritiva si sursa mancarii este analizata pana la inceputul lantului de productie, indiferent de forma finala a produsului livrat. Asigura-te ca ai cel mai bun inceput, cu cele mai bune seminte.


Oferta noastra de cereale

Porumb

Porumb

Porumbul este cultivat cu succes in multe parti ale lumii, marea diferenta pentru agricultori fiind facuta de randamentul boabelor la hectar. Un soi bun va garanta o productie buna.

Grau

Grau

Graul este probabil cea mai versatila dintre cereale; una care confera pana la 20% din totalul de proteine si energie in alimentatia omului la nivel global si 42% in cea a animalelor domestice.

Orz

Orz

Orzul este important pentru multe industrii, asigurand atat hrana oamenilor si a animalelor, cat si materia prima din industria producatoare de alcool. Este unul dintre cele mai populare soiuri de cereale, crescut cu usurinta in peste 100 de tari.

Floarea soarelui

Floarea soarelui

O cultura care asigura pana la 8% din productia globala de ulei, floarea soarelui este a cincea in lume ca si importanta. Uleiul de floarea soarelui este folosit in industria alimentara, cosmetica sau in productia biocombustibililor.

Rapita

Rapita

Cererea de ulei de rapita pentru consum, hrana animalelor sau productie de biocombustibil a crescut constant in ultimii ani. O samanta contine pana la 42-48% ulei, deci culturile sunt foarte profitabile.