Furaj combinat

Alimentatia animalelor aflate in grija noastra este la fel de importanta precum cea a omului.


Toate discursurile despre alimentatia umana moderna si responsabila prevad o intoarcere la sursa. Indiferent ce cultivi sau ce cresti, primul bob pe care il folosesti este si primul pe care il vei alege cu cea mai mare atentie. Astfel, hrana pe care o alegi pentru animalele sau pasarile pe care le cresti este la fel de importanta pentru consumatorul final si va spune multe despre produsele care ajung la raft.


RoCereal tine cont de acest aspect.

Oferim furaje combinate pentru pui, vitei, oi si porci, pentru ca antreprenorii din industriile producatoare de carne si procesatoare de lapte sa se poata lauda cu cele mai bune produse.


Oferta noastra de furaje combinate

Furaj pui

Furaj pui

Carnea de pui si ouale sunt printre cele mai consumate produse alimentare. Prin urmare, hrana primita de puii din ferme este foarte importanta in asigurarea produsului final.

Furaj vitei

Furaj vitei

Cand vorbim despre animale mari, simpla crestere nu mai este suficienta. Cerintele moderne presupun o crestere armonioasa si sanatoasa facuta cu ajutorul unui furaj de calitate.

Furaj oi

Furaj oi

La RoCereal poti alege furajul potrivit pentru ovine adulte in functie de sezon si perioada din ciclul de reproducere al animalului.

Furaj porci

Furaj porci

Furajele de calitate asigura necesarul de proteine din cadrul oricarei etape de crestere. Pe langa luarea in greutate, animalele sunt sanatoase si au o dezvoltare echilibrata.