Materii prime

Devenite in decursul ultimilor ani super-alimente, cererea pentru taratele de cereale a inregistrat o crestere semnificativa!


Desi in urma cu ceva timp erau considerate reziduuri alimentare, taratele de cereale au inceput sa fie intens valorificate atat in alimentatie, fiind considerate acum super-aliment, cat si in industrii conexe. Originea acestora este la fel de importanta pentru consumatorii finali precum este si cea a fainii integrale.


RoCereal vine cu o gama larga de materii prime!

Indiferent ca ai nevoie de materie prima pentru industria alimentara sau pentru industrii conexe, la RoCereal gasesti cele mai bune produse, cu un continut optim de antioxdanti si substante nutritive.


Oferta noastra de materii prime

Borhot de bere

Borhot de bere

Borhotul de bere este ideal pentru bovine si ovine. Continutul de proteina bruta poate sa varieze in jur de 18 – 22%. Este un subprodus rezultat din fabricarea berii, avand 98% orz si 2% hamei.

Borhot de porumb

Borhot de porumb

Un produs secundar rezultat din prelucrarea boabelor de porumb, borhotul de porumb reprezinta un aport de proteine important in alimentatia animalelor (in jur de 27%).

Drojdie furajera

Drojdie furajera

Drojdia furajera are calitati nutritionale exceptionale. Este usor de digerat de catre bovine si contribuie activ la imbunatatirea starii de sanatate a acestora.

Gluten de porumb

Gluten de porumb

Rezultat de pe urma prelucrarii boabelor de porumb in vederea obtinerii amidonului, glutenul de porumb este folosit cu succes in alimentatia bovinelor, fiind o sursa ideala de proteine si energie.

Paie peletizate

Paie peletizate

Intrucat au o valoare nutritionala scazuta, paiele peletizate pot fi folosite, printre altele, pentru incalzire sau asternut pentru animale. Este o metoda ecologica de a folosi toata planta in urma tocarii si uscarii tulpinilor.