Produse de morarit

Nu putem vorbi de industrie alimentara fara faina. Iar faina de cea mai buna calitate o gasiti la noi.


Aflate la baza piramidei alimentare, produsele fainoase compun cea mai mare parte din dieta echilibrata a omului modern. Prin urmare, dincolo de a fi materie prima, faina de calitate este sufletul industriei de panificatie. Suntem un partener de incredere pentru jucatorii din piata, oferind faina de grau si de porumb, malai pentru pufuleti si pesmet obtinute din boabe atent selectionate.


Grija la detalii face diferenta!

Cat despre calitatea tipurilor de faina din oferta noastra, aceasta se reflecta in produsul ce ajunge pe masa consumatorului final.


Oferta noastra

Faina de grau

Faina de grau

Ar fi imposibil sa ne imaginam industria alimentara fara faina de grau. La fel de greu ne-ar fi sa ne gandim la o piata fara faina de inalta calitate de la RoCereal.

Faina de porumb

Faina de porumb

Indispensabila in industria alimentara si in hrana animalelor, faina de porumb integral de inalta calitate de la RoCereal are o valoare nutritionala deosebita.

Malai din porumb

Malai din porumb

Mult mai usor de folosit in industria alimentara decat varianta sa traditionala, malaiul din porumb oferit de RoCereal isi pastreaza proprietatile nutritive bine cunoscute.

Malai extra pentru pufuleti

Malai extra pentru pufuleti

Pufuletii sunt una dintre cele mai populare gustari. Usori, sarati si gustosi, punga de pufuleti face deliciul copiilor si adultilor. Iar pentru a sustine aceasta cerere, este nevoie de cel mai bun malai.

Pesmet

Pesmet

Nelipsit din gospodariile multor oameni, pesmetul intra si in compozitia multor alimente din comert, fie ca vorbim de bucatariile restaurantelor sau de produse procesate.