Produse pentru foc

In oferta RoCereal gasiti produse pentru foc de origine vegetala, prietenoase cu mediul si eficiente.


Odata ce clasicele sobe au fost inlocuite de centralele termice, a crescut si interesul oamenilor pentru produse pentru foc. Fie ca vorbim de peleti din rumegus sau cereale, acestea sunt variantele ecologice. Un produs de calitate are peleti de o culoare consistenta si de lungimi egale, nu sunt rupti si nu prezinta aglomerari de material sau urme de praf. Acestia sunt peletii care vor asigura o ardere curata.


RoCereal ofera doar cei mai buni peleti!

Fie ca aveti nevoie pentru o centrala termica pe peleti sau pentru soba, produsele pentru foc comercializate de RoCereal ofera eficienta maxima.


Oferta noastra de produse pentru foc

Peleti din floarea soarelui

Peleti din floarea soarelui

Neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon, peletii din floarea soarelui sunt o sursa regenerabila si curata de combustibil. RoCereal va pune la dispozitie un produs stabil, realizat fara aditivi si coloranti.

Peleti din rumegus

Peleti din rumegus

Peletii din rumegus au o eficienta crescuta in timpul arderii intrucat cantitatea de umezeala din interiorul acestora este de doar 8%. Incalzirea cu acest tip de peleti este ieftina si eficienta.

Peleti din cereale

Peleti din cereale

Mai mult decat o solutie pentru valorificarea recoltei, fabricarea peletilor din cereale a oferit o alternativa ecologica si responsabila la incalzirea pe lemne. Peletii din cereale sunt accesibili ca pret si usor de folosit.

Peleti din paie

Peleti din paie

Peletii din paie au un randament foarte bun si un pret accesibil. Ajuta la reducerea cheltuielilor cu incalzirea, elimina o cantitate minima de fum si de bioxid, iar cenusa rezultata in urma arderii poate fi folosita ca ingrasamant.