Sroturi

Devenite in decursul ultimilor ani super-alimente, cererea pentru taratele de cereale a inregistrat o crestere semnificativa!


Desi in urma cu ceva timp erau considerate reziduuri alimentare, taratele de cereale au inceput sa fie intens valorificate atat in alimentatie, fiind considerate acum super-aliment, cat si in industrii conexe. Originea acestora este la fel de importanta pentru consumatorii finali precum este si cea a fainii integrale.


RoCereal vine cu o gama larga de materii prime!

Indiferent ca ai nevoie de materie prima pentru industria alimentara sau pentru industrii conexe, la RoCereal gasesti cele mai bune produse, cu un continut optim de antioxdanti si substante nutritive.


Oferta noastra de materii prime

Srot de floarea soarelui

Srot de floarea soarelui

Desi este un furaj important pentru multi crescatori de animale sau pasari, calitatea srotului de floarea soarelui poate varia de la o sursa la alta. RoCereal ofera un produs de calitate, cu 30-40% proteina bruta.

Srot de soia

Srot de soia

Desi nu avem o traditie a cultivarii de soia in tara, srotul de soia este cautat. Cu un continut ridicat in proteina bruta (peste 40%), srotul de soia este recomandat in alimentatia porcilor si a pasarilor.

Srot din rapita

Srot din rapita

Srotul de rapita este al doilea tip de srot produs la nivel mondial (dupa cel de soia) pentru hrana pasarilor. Are un continut proteic in medie de 30% si este ideal in combinatii de furaje.