Subproduse de morarit

Devenite in decursul ultimilor ani super-alimente, cererea pentru taratele de cereale a inregistrat o crestere semnificativa!


Desi in urma cu ceva timp erau considerate reziduuri alimentare, taratele de cereale au inceput sa fie intens valorificate atat in alimentatie, fiind considerate acum super-aliment, cat si in industrii conexe. Originea acestora este la fel de importanta pentru consumatorii finali precum este si cea a fainii integrale.


RoCereal vine cu o gama larga de materii prime!

Indiferent ca ai nevoie de materie prima pentru industria alimentara sau pentru industrii conexe, la RoCereal gasesti cele mai bune produse, cu un continut optim de antioxdanti si substante nutritive.


Oferta noastra de materii prime

Tarate de grau

Tarate de grau

Foarte bogate in nutrienti si compusi antioxidanti, taratele de grau fac parte dintr-o dieta echilibrata, motiv pentru care tot mai multe companii din industria alimentara le includ in retete sanatoase.

Malai furajer

Malai furajer

Malaiul furajer este usor de digerat de animale intrucat are un continut redus de celuloza. Pentru crescatorii de animale reprezinta o sursa de alimentatie eficienta.

Germeni de porumb

Germeni de porumb

Eficienti in combaterea stresului oxidativ, germenii de porumb contin enzime, saruri minerale si lipide. Folosite ca furaje pentru animale, au un aport ridicat de grasimi si proteine.

Tarate arpacas

Tarate arpacas

Un tip de furaj cu valori proteice mari, taratele de arpacas sunt utilizate in alimentatia bovinelor. RoCereal va ofera un sortiment de calitate, ideal pentru animalele in crestere.

Tarate de orez

Tarate de orez

Uleiul de tarate de orez este un produs care incepe sa castige teren fiind considerat chiar mai sanatos decat uleiul de masline. Dat fiind interesul pentru alimente de calitate, taratele de orez sunt la mare cautare.